Receptenmap

Iedereen heeft ze, de niet-gebundelde recepten, uitgescheurd uit een magazine of afgeprint van een website. Wellicht zitten ze allemaal, al dan niet, netjes gebundeld in een receptenmap. De kans is zeer groot dan 90% van deze recepten nooit gemaakt zal worden. Nochtans is zo'n receptenmap wel een hele handige tool om je weekmenu en de bijhorende mealprep samen te stellen.

Dat er nood is aan handvaten om de avondspits te organiseren is al lang duidelijk, onze facebook community groeit dagelijks met grote stappen verder. De vraag naar gemakkelijke recepten is groot, de vraag naar inspiratie nog groter.

Daarom heb ik de Familie Weekmenu & Mealprep receptenmap gelanceerd. Om die schat aan uitgescheurde en afgedrukte recepten eindelijk eens georganiseerd te krijgen en ze ook te gaan gebruiken. De map omvat tabbladen die je gratis kan  downloaden en afdrukken. Je kan kiezen of je ze per thema inricht (ontbijt, lunch, diner) of per ingrediënt (vlees, vis, veggie) Je kan de map vinden in onze facebookgroep door Hier te klikken. Ben je nog geen lid van de groep, stuur dan even een verzoek!


Er volgt later nog meer tekst en uitleg over het gebruik van de map en hoe je deze handig organiseert!

 

Reacties